tiistai 18. elokuuta 2015

5 Days To Go!

Tahän nopeasti väliaikatietoja.

Elikkä sunnuntaina se päivä jo koittaa, kauan odotettu lähtö Vietnamiin!
Tänään viisumin saatuani kaikki on nyt pakkausta vaille valmista, mutta se on välillä se suurin urakka...

Sain juuri viestin Vietnamista, että alussa meillä on tiedossa viiden päivän orientaatio, jonka aikana opiskelemme mm. vietnamin kieltä ja tutustume Ho Chi Minhin kaupunkiin. Lisäkseni saapuu viisi muuta pitkäaikaisvapaaehtoista, joiden kanssa tulen olemaan ja todennäkösesti jakamaan huoneen koko vapaaehtoistyöjaksoni ajan =)

(loppu)Kesä on ollut aivan mahtava ja onkin vähän haikeaa jättää Suomi jälleen taakse. Ikävä tulee perhettä ja ystäviä, sekä kaikkea mitä pitää itsestäänselvyyten täällä, ja tietenki Fazerin suklaa!
Mutta toisaalta kyllä Vietnamissa netti pelittää, joten voi olla yhteydessä lähimpiin ja kai se Fazerin suklaankin voi jollain paikallisella suklaalla korvata =)

Mieliala juuri nyt: odottava, jännittynyt ja innostunut.
Odotan kovasti jo lähtöä, mutta jännittää samalla niin matkustaminen kuin se kaikki mikä edessä odottaa, tästä huolimatta olen kuitenkin erittäin innostunut tulevista haasteista ja kokemuksista Vietnamissa.

Paluumatkasta sen verran, että lähden Vietnamista helmikuun lopussa ja matkaan sieltä suoraan Nepaliin, jotta pääsen toteuttamaan senkin unelman pois alta =) tiedossa olisi ainakin hengailua Kathmandussa ja mahdollisuuksien mukaan myös trekki Annapurna Circuitille.
Sitten maaliskuun puolivälissä takaisin Suomeen, täynnä uutta intoa hakemaana keväällä opiskelemaan.

Seuraavan kerran postailenkin jo Vietnamista! Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti